КрисБо

Хотелски комплекс

Контакти

Семеен Хотелски Еко Комплекс „КрисБо“

Гр.Елена

Махала Донковци

E-mail: krisbo2009@abv.bg

GPS кординати: 4292040, 2580066

„КОЗИРОГ 16“ ЕООД

ОББ Банк – гр. Варна

IBAN: BG86UBBS81551010987681

GSM: +359 888 60 38 39 – Пламен Станев

GSM: +359 898 65 43 43 – Живка Станева

Вижте отзиви от наши гости тук

33 Коментара

Добавете свой →

 1. petynka says:

  mnogo dobre 5zvezdy

 2. Much thanks again. Want more.

 3. Митко says:

  Страхотен микс от природа, тишина, спокойствие и невероятното гостоприемство на домакините, който ще ви накара да пожелаете времето да спре и да не искате да си тръгвате от това чудесно място.

  С много благодарности към Живка и Пламен!

 4. Цветелина,Плевен, България says:

  Уникален, защото собствениците са такива! Трябва да се види само тогава може да се оцени. Посетете го ще останете възхитени!

 5. Sasho says:

  Браво, благодаря за посрещането.

 6. Янка Янчева says:

  Раят на Еленския балкан,приказно,неземно,вълшебно,уникално……Искренни благодарности на милите домакини!Не знаех,че още съществуват такива Хора-толкова гостоприемни,лъчезарни и добри,но каквото и хубаво да кажа за тях,все ще е малко!Благодаря ви,за всичко от сърце!

 7. admin says:

  Благодарим и заповядайте отново!!!

 8. Силвия Генова says:

  Много места и хотели сме посетили в България, но за първи път се почувствахме така все едно сме сред близки хора. Уникално място, на което със сигурност ще се върнем пак. Много вкусна кухня.Страхотни домакини, които вече смея да нарека наши приятели! Благодарим ви Живе и Пламен за гостоприемството!

 9. Валентин Генов says:

  Каквото и да напиша, думите няма да са достатъчни, за да опиша страхотните домакини, уникалното място и вкусните неща, които опитахме. Благодаря ви Живка и Пламен! Скоро ще се видим пак!

 10. Димка Василева says:

  Прекрасни домакини!Уютен дом с домашна и вкусна храна!Място за релакс сред природата където човек намира спокойствие и приятели!

 11. Йордан Цонков says:

  Не се колебайте, а тръгвайте за насам! Лятната ваканция си я прекарваме ввекскурзионно летуване из България, но това кътче е уникално. Освен забележителностите в Елена, на 6 км. оттук се намира Пантеона на българските войводи и паметника на Вълчан войвода. За хотела, собствениците, оборудването и храната, само две думи – нямам думи! Всичко е перфектно! Повярвайте ми.

 12. Кръстина Абазова says:

  Прекрасно място! Удобни и изключително чисти стаи.
  Храната в ресторанта е превъзходна!
  Пламен и Живка са идеалните домакини !
  Благодарности за перфектния престой!

 13. Анита says:

  Благодарим ви за топлото приятелско посрещане!
  Благодарим, че ни дадохте възможност да се насладим на невероятно вкусната храна, която приготвяте!
  Благодарим за чудесното място, което сте съградили и поддържате с много любов, където можем да отседнем и да се насладим на красотите на Балкана и на приятната компания на любими хора и приятели!
  Желаем ви успех !

 14. Боряна Христова says:

  Това е най- прекрасното местенце с най-добрите домакини! Всичко е прекрасно! Храната е приготвена с много любов и това се усеща във всяка хапка! Следващата година пак сме при вас! Благодарим за вниманието !

 15. Nikolay Davidkov says:

  Уникално място!
  Хотелът много чист, храната е невероятно вкусна!
  Най – добрите и гостоприемни домакини!
  Ще дойдем пак!

  Фотосесията с пежата 🙂

 16. Tatyana Petrova says:

  Никога досега не сме отсядали на място с такова лично отношение към гостите! Невероятни домакини, невероятна кухня и обслужване. Заведоха малката ми дъщеря до местния зоопарк, тя беше впечатлена! Ако мога, винаги бих се връщала тук! За всички, които дойдат – опитайте домашния суджук на Пламен и домашния сладолед на Живка!!! Задължително!!!!

Вашият коментар

© 2024 КрисБо. Всички права запазени.